Página de inicio Contactar
Añadir a favoritos
     
CRÒNICA DEL RRECES D'ADVENT DEL CONSELL GENERAL DE GERMANDATS I CONFRARIES


Conferència a càrrec de D. Jordi Ferrer i Muro
    El dissabte 27 de novembre va tenir lloc a la Basílica de la Mercè, en habitual recés d'advent que programa el Consell general de germandats i Confraries de l'Arxidiòcesi de Barcelona.

     L'acte va començar a les deu i mitjana|mitja del matí amb una conferència a càrrec de Mossén Jordi Ferrer i Muro, Rector de la Basílica de la Mercè i Consiliari de la Germandat de la patrona de la ciutat comtal. La xerrada de Mossén Ferrer i Muro, va tenir un contingut netament mariano i d'exalçament del paper ple d'amor i desinteressat de les mares, arribant a tenir moment de càrrega emotiva que partint del conferenciant va arribar al públic. En definitiva una conferència de gran contingut i molt bé transmesa als confrares allà assistents.
    Acabada la conferència va tenir lloc l'acte d'Agermanament de les germandats del Cristo de la Paz de Castelldefels i l'Archiconfraría de la Mare de Déu de Guadalupe patrona d'Úbeda a Barcelona. Ambdues germandats van voler segellar el seu protocol d'agermanament davant de la patrona de Barcelona i comptant amb la companyia de la resta de germandats de l'Arxidiòcesi. Van signarr com a testimonis de l'Agermanament el rector de la Mercè Mossé Jordi Ferrer i Muro i el president del Consell Manuel Zamora Negrillo, l'acte es va completar amb intercanvi d'obsequis entre les dues germandats.


Hermanamient

Traspàs de les tapes
    Posteriorment va tenir lloc un acte senzill protagonitzat pels joves del Consell, on la pregonera de la joventut 2010, Elisabet Mendoza va lliurar les tapes del pregó al pregoner de la joventut 2011 Julián Muñoz. Acte entranyable celebrat per primera vegada i que va servir per contemplar una vegada més el bon fer de Brodats D'Marc de Barcelona que han posat tot el seu afecte en aquest treball. Des d'aquí agrair el treball|feina de Santiago i Glòria alhora que enviem tots els nostres ànims al nou pregoner. Ànims Julián.
    Per acabar els actes a la Basílica de la Mercè va tenir lloc la Sagrada Eucarístia, oficiada per Mossén Jordi Ferrer i Muro, i concelebrada pel Delegat Diocesà de Germandats i Confraries Mossén Gregorio Manso i el Vocal de cultes del Consell Mossén Jaume Ferrer.

     La jornada va acabar amb un dinar organitzat per l'Associació de Confrareses de Barcelona, on a més de menjar, cantar i passar una bona estona de convivencia es va aprofitar per intentar treure fons per a l'obra social "El Lloc de la dóna".


Sagrada Eucarístia
Momento Web (Diseño y mantenimiento de sitios Web)
© Consejo General de Hermandades y Cofradías de la Archidiócesis de Barcelona - 2009 Todos los derechos reservados