Página de inicio Contactar
Añadir a favoritos
     
CARLOS MARTÍ I JUFRESA, PRIMER TINENT D'ALCALDE DE L'EXCM. AJUNTAMENT DE BARCELONA VA PRONUNCIAR EL PREGÓ DE SETMANA SANTA


D. Carles Martí i Jufresa
   L'il lustríssim Sr. Carlos Martí i Jufresa, va pronunciar dissabte passat dia 13 de març, el pregó de la Setmana Santa de Barcelona. L'acte va començar poc després de las cinc de la tarda en la parròquia de Sant Agustí amb la intervenció de la Banda Ciudad de les Roses de Sant Feliu, que va iniciar el seu programa amb la marxa "Mare de Déu de les Claus" dedicada al Consell General de Germandats i Confraries de l'Arxidiòcesi de Barcelona. Després d'una primera part musical i la presentació del pregoner per part de Tresa María Comellas, va començar el seu parlament l’il.lustrisim Señyor Carles Martí que va desgranar un pregó molt precís quant a missatge donant molta importanciar als valors que el món confrare defensa. Una brillant prosa va ser envoltada per poemes escollits que van donar forma a un brillant pregó.
     Més tard va tenir lloc la recepció institucional al saló de cròniques de l'Ajuntament de Barcelona, on es van lliurar els premis Inmaculada que aquest any van recaure en els directors dels Congressos Catalans de Germandats i Confraries, Tarragona 2003, Girona 2005 i Reus 2009, els senyors Josep Ignasi Boada, Josep Maria Nogué i Francesc Xavier Sirolla respectivament així com al Director del Servincof, Victor R. Panach. Servincof és un servei nacional de notícies confrares, integrat dins de la Germandat del Crist de la Providencia de Alboraya (València).
Momento Web (Diseño y mantenimiento de sitios Web)
© Consejo General de Hermandades y Cofradías de la Archidiócesis de Barcelona - 2009 Todos los derechos reservados